Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 25.4.2024
Innostavia työelämän kehittämisratkaisuja – Liiketalous, ICT ja bioalat

Innostavia työelämän kehittämisratkaisuja – Liiketalous, ICT ja bioalat

Tekijä(t): Johanna Stenroos-Vuorio (toim.)

ISBN: 9789522165725 (painettu)

ISBN: 9789522165732 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun raportteja 213

140 s., 2015

Turun ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa (TKI) toteutetaan yli 30 erilaisessa tutkimusryhmässä. Yhteistä kaikille ryhmille on se, että työtä tehdään koko Varsinais-Suomen alueen tavoitteiden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tässä artikkelikokoelmassa luodaan katsaus liiketalouden, ICT:n ja bioalojen seitsemään tutkimusryhmään. Mukana on lisäksi muutamia esimerkkejä alan palveluliiketoiminnasta.

Turun ammattikorkeakoulun organisaatio uudistui vuoden 2015 vaihteessa. Myös Liiketalous, ICT ja bioalat -tulosalue on vuoden alusta alkaen käyttänyt uutta nimeä; Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka. Uusi tulosalue on vahvasti mukana, kun Turun ammattikorkeakoulu rakentaa uuden strategiansa mukaisesti Varsinais-Suomeen tulevaisuuden teknillistä innovaatiokorkeakoulua.

Strategiassaan Turun ammattikorkeakoulu haluaa entisestään vahvistaa rooliaan alueen kilpailukyvyn ja elinvoiman rakentamisessa. Strategia korostaa lisäksi kansainvälisen tason huippuosaamisen tuottamista. Tutkimus- ja kehitystoiminnalla onkin siten keskeinen rooli strategian toteuttajana. Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka -tulosalueen TKI-toiminnassa korostetaankin jatkossa yhä vahvemmin mm. digitalisaatiota ja yrittäjyyden edistämistä.

(pdf-tiedosto, 2,35 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.