Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.9.2023
Köysiratagalleria

Köysiratagalleria

Turun AMK vuokraa Taideakatemian esitys- ja erikoistiloja monipuolisiin tarpeisiin. Köysiratagalleria sijaitsee Turussa, Taideakatemian kampuksen yhteydessä Linnankadulla.

Galleria on näyttelytoimintaan ja pienille kutsuille erityisesti soveltuva tila. Tilaan mahtuu n. 100 henkilöä, ja se on mitoiltaan n. 26m x 5m.

Valo-, ääni- ja erikoisosaamispalvelut

Valo-, ääni- tai kuvatekniikka väh. 160€, jos jotain edellä mainituista käytössä.

Tekniikka ja asiantuntija-apu 60 €/alkava tunti, laskutus vähintään neljä tuntia.

Esitystekniset laitteet ovat tehty ammattikäyttöön ja ne annetaan vaan ammattitaitoisen henkilön käyttöön. 

Hinnat ovat päivähintoja klo 8.00-21.00 ja sisältävät perussiivouksen, yleiskattovalot ja tilan ilman esitystekniikkaa. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Pidemmät vuokraukset, ilta-ajat, esitystekniikka ja työmäärä neuvotellaan erikseen ja tehdään sopimus, kunkin vuokraajan tarpeen mukaan.

Mikäli vuokraus sijoittuu iltaan ma-pe pe klo 18.00 jälkeen lisätään tilan hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 60€/h tarvittavan tuntimäärä mukaisesti.

Mikäli vuokraus sijoittuu viikonloppuun la-su lisätään tilan hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 90€/h tarvittavan tuntimäärä mukaisesti.
                                                                     

Kokous- ja ravintolapalvelut

Tarjoiluja tapahtumaa varten voi tiedustella esim. Ravintola Sigyn: sigyn@unica.fi tai 050 354 5002.

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tutustu Turun AMK:n vuokrattavien tilojen käyttösääntöihin ja -ehtoihin.  Vuokraamalla tiloja Turun AMK:lta sitoudut noudattamaan tilojen käyttösääntöjä ja -ehtoja.