Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.9.2023
Köysiteatteri

Köysiteatteri

Turun AMK vuokraa Taideakatemian esitys- ja erikoistiloja monipuolisiin tarkoituksiin. Köysiteatteri sijaitsee Turussa, Taideakatemian kampuksen yhteydessä Linnankadulla.

Köysiteatteri on erittäin muunneltava ns. Black Box -tyyppinen esitystila kooltaan 15m x 16m x 5m sekä lava että katsomo muokkaantuvat käyttäjän tarpeen mukaan. Se sopii hyvin esitys-, kokous- tai konferenssitilaksi. Teatteriin mahtuu n. 100 - 140 henkilöä, riippuen katsomoratkaisuista.

Köysiteatterin perushinta on 500 €. Tämä päivähinta (klo 08-20) sisältää perussiivouksen, yleiskattovalot ja tilan ilman tekniikkaa. Kaikesta muusta voidaan sopia erikseen. Lisäksi käytössä on myös viihtyisä ja valoisa teatteriaula, joka on salin vuokrauksen yhteydessä ilmainen. Erikseen vuokrattuna 300€.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Pohjapiirustus- ja läpileikkauskuvat

Valo-, ääni- ja erikoisosaamispalvelut

Valo-, ääni- tai kuvatekniikka väh. 160€, jos jotain edellä mainituista käytössä.

Tekniikka ja asiantuntija-apu 60 €/alkava tunti, laskutus vähintään neljä tuntia.

Esitystekniset laitteet ovat tehty ammattikäyttöön ja ne annetaan vaan ammattitaitoisen henkilön käyttöön. 

Hinnat ovat päivähintoja klo 8.00-21.00 ja sisältävät perussiivouksen, yleiskattovalot ja tilan ilman esitystekniikkaa. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Pidemmät vuokraukset, ilta-ajat, esitystekniikka ja työmäärä neuvotellaan erikseen ja tehdään sopimus, kunkin vuokraajan tarpeen mukaan.

Mikäli vuokraus sijoittuu iltaan ma-pe pe klo 18.00 jälkeen lisätään tilan hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 60€/h tarvittavan tuntimäärä mukaisesti.

Mikäli vuokraus sijoittuu viikonloppuun la-su lisätään tilan hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 90€/h tarvittavan tuntimäärä mukaisesti.
                                                                      

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tutustu Turun AMK:n vuokrattavien tilojen käyttösääntöihin ja -ehtoihin. Vuokraamalla tiloja Turun AMK:lta sitoudut noudattamaan tilojen käyttösääntöjä ja -ehtoja.