Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.12.2020
Köysiteatteri

Köysiteatteri

Turun AMK vuokraa Taideakatemian esitys- ja erikoistiloja monipuolisiin tarkoituksiin. Köysiteatteri sijaitsee Turussa, Taideakatemian kampuksen yhteydessä Linnankadulla.

Köysiteatteri on erittäin muunneltava ns. Black Box -tyyppinen esitystila kooltaan 15m x 16m x 5m sekä lava että katsomo muokkaantuvat käyttäjän tarpeen mukaan. Se sopii hyvin esitys-, kokous- tai konferenssitilaksi. Teatteriin mahtuu n. 100 - 140 henkilöä, riippuen katsomoratkaisuista.

Köysiteatterin perushinta on 410 €. Tämä päivähinta (klo 08-20) sisältää perussiivouksen, yleiskattovalot ja tilan ilman tekniikkaa. Kaikesta muusta voidaan sopia erikseen. Lisäksi käytössä on myös viihtyisä ja valoisa teatteriaula, joka on salin vuokrauksen yhteydessä ilmainen. Erikseen vuokrattuna 300€.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Pohjapiirustus- ja läpileikkauskuvat

Valo-, ääni- ja erikoisosaamispalvelut

Valo-, ääni- tai kuvatekniikka väh. 160€, jos jotain edellä mainituista käytössä. Laitteet luovutetaan ilman teknikkoa vain ammattitaitoisen henkilön käyttöön.

Tekniikka- ja asiantuntija-apu 60€ /h. Mikäli vuokraus sijoittuu viikonloppuun tai ilta-aikaan klo 20 jälkeen, lisätään hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 90€/h.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24 %).

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tutustu Turun AMK:n vuokrattavien tilojen käyttösääntöihin ja -ehtoihin. Vuokraamalla tiloja Turun AMK:lta sitoudut noudattamaan tilojen käyttösääntöjä ja -ehtoja.