Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.12.2020
Tanssisalit Linnasali ja Jokisali

Tanssisalit Linnasali ja Jokisali

Turun AMK vuokraa Taideakatemian esitys- ja erikoistiloja monipuolisiin tarpeisiin. Tanssisalit sijaitsevat Turussa, Taideakatemian kampuksen yhteydessä Linnankadulla.

Tanssisalit soveltuvat harjoitus- ja esitystiloiksi. Vuokrattavia tanssisaleja on 2 kpl, Linnasali ja Jokisali. Yhteen saliin mahtuu noin 30 henkilöä käyttötarpeesta riippuen.

Tilat ovat varustettu joustolattialla ja yksi seinä on peiliseinä, joka voidaan peittää mustalla verholla. Tilan mitat ovat n. 12 m x 8 m ja korkeus 4 m. Osaa salista kiertää balettitanko.

Pohjapiirrustus

Tanssisalin pohjapiirrustus (pdf)

Valo-, ääni- ja erityisosaamispalvelut

Valo-, ääni- tai kuvatekniikka väh. 160 €, jos jotain edellä mainituista käytössä. Laitteet luovutetaan ilman teknikkoa vain ammattitaitoisen henkilön käyttöön. 

Tekniikka- ja asiantuntija-apu 60€ /h. Mikäli vuokraus sijoittuu viikonloppuun tai ilta-aikaan klo 20 jälkeen, lisätään hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 90€/h. 

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Kokous- ja ravintolapalvelut

Tarjoiluja tapahtumaa varten voi tiedustella esim. Ravintola Sigyn: sigyn@unica.fi tai 050 354 5002.

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tutustu Turun AMK:n vuokrattavien tilojen käyttösääntöihin ja -ehtoihin. Vuokraamalla tiloja Turun AMK:lta sitoudut noudattamaan tilojen käyttösääntöjä ja - ehtoja.