Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.9.2023
Tanssisalit Linnasali ja Jokisali

Tanssisalit Linnasali ja Jokisali

Turun AMK vuokraa Taideakatemian esitys- ja erikoistiloja monipuolisiin tarpeisiin. Tanssisalit sijaitsevat Turussa, Taideakatemian kampuksen yhteydessä Linnankadulla.

Tanssisalit soveltuvat harjoitus- ja esitystiloiksi. Vuokrattavia tanssisaleja on 2 kpl, Linnasali ja Jokisali. Yhteen saliin mahtuu noin 30 henkilöä käyttötarpeesta riippuen.

Tilat ovat varustettu joustolattialla ja yksi seinä on peiliseinä, joka voidaan peittää mustalla verholla. Tilan mitat ovat n. 12 m x 8 m ja korkeus 4 m. Osaa salista kiertää balettitanko.

Pohjapiirrustus

Tanssisalin pohjapiirrustus (pdf)

Valo-, ääni- ja erityisosaamispalvelut

Valo-, ääni- tai kuvatekniikka väh. 160 €, jos jotain edellä mainituista käytössä.

Tekniikka ja asiantuntija-apu 60 €/alkava tunti, laskutus vähintään neljä tuntia.

Esitystekniset laitteet ovat tehty ammattikäyttöön ja ne annetaan vaan ammattitaitoisen henkilön käyttöön. 

Hinnat ovat päivähintoja klo 8.00-21.00 ja sisältävät perussiivouksen, yleiskattovalot ja tilan ilman esitystekniikkaa. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Pidemmät vuokraukset, ilta-ajat, esitystekniikka ja työmäärä neuvotellaan erikseen ja tehdään sopimus, kunkin vuokraajan tarpeen mukaan.

Mikäli vuokraus sijoittuu iltaan ma-pe pe klo 18.00 jälkeen lisätään tilan hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 60€/h tarvittavan tuntimäärä mukaisesti.

Mikäli vuokraus sijoittuu viikonloppuun la-su lisätään tilan hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 90€/h tarvittavan tuntimäärä mukaisesti.
                                                                     

Kokous- ja ravintolapalvelut

Tarjoiluja tapahtumaa varten voi tiedustella esim. Ravintola Sigyn: sigyn@unica.fi tai 050 354 5002.

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tutustu Turun AMK:n vuokrattavien tilojen käyttösääntöihin ja -ehtoihin. Vuokraamalla tiloja Turun AMK:lta sitoudut noudattamaan tilojen käyttösääntöjä ja - ehtoja.