Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.5.2016

Sosiaali- ja terveysalan esivalintakokeen tulokset

Kevään 2016 yhteishaussa sosiaali- ja terveysalan suomenkielisissä päivä- ja monimuotokoulutuksissa on käytössä esivalintakoe, jonka perusteella osa hakijoista kutsutaan varsinaiseen valintakokeeseen. Esivalintakoe oli 3.5.2016.

Alla on listattu koulutuksittain esivalintakokeen alimmat pisteet, joilla on saanut valintakoekutsun varsinaiseen valintakokeeseen.

Päiväkoulutukset, Turku

Bioanalyytikko (AMK) – 56
Fysioterapeutti (AMK) – 74.2
Hammasteknikko (AMK) – 69.7
Röntgenhoitaja (AMK) – 72.3
Sairaanhoitaja (AMK) – 54
Sosionomi (AMK) – 67.1 
Suuhygienisti (AMK) – 68.8 
Toimintaterapeutti (AMK) – 74

Päiväkoulutukset, Salo 

Sairaanhoitaja (AMK), Salo – 2.3

Monimuotokoulutukset, Salo 

Sosionomi (AMK), Salo – 73.8

Esivalintakokeen kysymykset ja oikeat vastaukset sekä muuta lisätietoa kokeesta löydät täältä: http://soteli.metropolia.fi

Valintakoekutsut

Kaikkien yhteishaussa mukana olleiden koulutuksien valintakoekutsut lähetetään viikon 20 aikana. Kutsu lähetetään ainoastaan niille hakijoille, jotka kutsutaan valintakokeeseen. Hakijoille, joita ei kutsuta valintakokeeseen, ei yleensä lähetetä erillistä viestiä. Käytännöt saattavat vaihdella koulutuksittain. Kaikki hakijat saavat Opetushallituksen lähettämän tuloskirjeen heinäkuussa.

Mahdolliset valintakoemateriaalit löydät koulutuksen sivulta. Muistathan myös tutustua yhteishaun aikatauluihin.  Lisätietoa pisterajoista ja vastauksia muihin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Usein kysyttyä-sivulta.

Onnea valintakokeisiin!