Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 31.1.2017

Uutta Turun AMK:ssa: opiskele AMK-tutkinto verkossa

Turun AMK:ssa alkaa syksyllä 2017 kolme uutta koulutusta, joissa AMK-tutkinnon voi suorittaa kokonaan verkossa opiskellen. Verkko-opintoina voit opiskella sosionomiksi tai tradenomiksi International Business- ja mediatuotanto-koulutuksissa.

Kaikkiin Turun AMK:n koulutuksiin sisältyy nykyään verkko-opiskelua lähiopetuksen ohella, mutta nämä koulutukset eroavat muista siten, että tutkinnon voi todella opiskella kokonaan verkko-opintoina. Ainoastaan koulutukseen sisältyvät mahdolliset intensiivijaksot sekä harjoittelut toteutuvat lähiopetuksena tai harjoittelupaikassa.

Verkko-opinnot soveltuvat hyvin esimerkiksi sellaisille henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta muuttaa Turkuun opiskeluiden ajaksi. Opiskelu on mahdollista myös työn ohessa, sillä verkko-opintoja on mahdollista suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Myyntipäälliköksi Singaporeen?

International Business, Online -koulutuksessa opiskelet englanniksi interaktiivisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä. Koulutuksesta valmistut kansainvälisen liiketoiminnan tradenomiksi (AMK) ja valmistumisen jälkeen työpaikkasi voi löytyä vaikkapa suomalaisen IT-yrityksen markkinointiosastolta, saksalaisen suuryrityksen HR-osastolta tai myyntipäällikön tehtävistä Singaporessa. 

Yhteishaku koulutukseen 10. - 25.1.2017
Lue lisää: Bachelor of Business Administration, International Business Online

Töihin sosiaalialalle?

Sosionomina voit työskennellä erilaisissa sosiaalihuollon neuvonta-, ohjaus- ja kasvatustehtävissä tai palveluyksiköiden kehittämis-, johto- ja esimiestehtävissä. Alalla on hyvä työllistymistilanne. Sosionomi (AMK) -verkko-opinnoissa voit erikoistua lastensuojelu- tai aikuissosiaalityöhön.

Yhteishaku koulutukseen 15.3. - 5.4.2017
Lue lisää: Sosionomi (AMK), päivätoteutus

Kiinnostaako tuottajan työ?

Mediatuotannon verkko-opinnoista voit valmistua tradenomiksi (AMK), joka työskentelee mediaprojektien parissa. Koulutus on tarkoitettu erityisesti sellaisille henkilöille, joilla on taustalla media-alan osaamista – esimerkiksi työkokemusta tai keskeneräinen tutkinto. Noin puolet tutkinnosta hyväksiluetaan aiemmin hankitulla osaamisella, ja siten koulutuksen kesto on kaksi vuotta. 

Yhteishaku koulutukseen 15.3. - 5.4.2017
Lue lisää: Tradenomi (AMK), mediatuotanto, verkko-opinnot