Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.3.2017

Turun AMK:n BisnesAkatemiassa juhlittiin

Turun ammattikorkeakoulussa toimivassa BisnesAkatemiassa yritystoimintaa pyörittää 12 osuuskuntaa. Turussa toimiva osuuskunta Droppi vietti 1-vuotissyntymäpäiväjuhliaan, ja juhlisti kulunutta vuottaan BA-tiloissa. Turun AMK onnittelee!

Droppi on 12 tiimiyrittäjästä koostuva yrittäjähenkinen ja nuori osuuskunta, joka perustettiin syksyllä 2015, kun joukko yrittäjyyden opiskelijoita oli mukana aloittamassa Bisnesakatemia-konseptia Turussa.

1-vuotias osuuskunta Droppi juhlisti kulunutta vuotta

- Vuosi on kulunut hurjan nopeasti, ja suurelle osalle osuuskunnastamme on jopa tullut hieman yllätyksenä, että pian pitäisi jo valmistua, jolloin osuuskuntatoiminta loppuu. Tätä olisi ollut kiva jatkaa pidempäänkin ja kasvattaa yritystoimintaa entisestään, toteaa Vilma Hyvönen osuuskunta Dropista.

Vuoden aikana osuuskunta on kokenut niin onnistumisia kuin mokiakin. Isoin projekti on ollut RekryIT-messut, jotka osuuskunta järjesti kaksi kertaa vuoden aikana.

- Lisäksi olemme tehneet pienempiä projekteja, joista on myös opittu paljon. Vuoden aikana olemme myös voittaneet kolme palkintoa, Hyvönen jatkaa.

-  Halusimme järjestää pienet juhlat yksivuotiaan osuuskuntamme kunniaksi ja kiittää näin yhteistyökumppaneitamme, asiakkaitamme ja muita, jotka ovat olleet mukana matkallamme. Juhlissa nostimme maljan, hallituksemme puheenjohtaja lausui muutaman sanan, kuuntelimme osuuskuntalaisemme Aleksin musiikkiesitystä ja nautimme ruokatarjoiluista, Hyvönen kertaa illan tapahtumia.

Tutustu osuuskunta Dropin www-sivuihin

BisnesAkatemiaan voit taas hakea 15.3.2017 alkaen yhteishaussa