Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.8.2020
Master Schoolin opiskelijoita

Kaipaatko uusia ideoita työelämään? Tutustu Master-opintoihin

Turun AMK:n Master Schoolista valmistuu työelämän uudistajia ja oman alansa kehittäjiä. Master-tutkinnon voit opiskella joustavasti työn ohessa, mistäpäin Suomea tahansa. Tammikuussa alkaviin koulutuksiin haetaan nyt, syksyn yhteishaussa 2. - 16.9.2020.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto eli Master-tutkinto on suunnattu työelämässä pätevöityneille asiantuntijoille. Koulutukseen voi hakea, kun olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon ja kerryttänyt vähintään kaksi vuotta työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Työyhteisöjen ja työelämän uudistajia

Master-opintojen erityispiirteenä on vahva työelämäpainotus. Erilaiset oppimistehtävät sekä opintoihin kuuluva laaja opinnäytetyö on mahdollista sitoa oman työyhteisön kehittämiseen, tai laajemmin työelämän kehittämiseen Turun AMK:n tutkimus- ja kehityshankkeissa. 

Tutustu opiskelijatarinoihin:

Sosiaali- ja terveysalan ylempää AMK-tutkintoa opiskeleva Mikko kehittää opinnäytetyönään peliä, joka voi muuttaa monen nuoren tulevaisuuden

Yrittäjä ja media-alan ammattilainen Aino Elina sai opinnoista uusia työkaluja yrittäjyyteen ja tulevaisuuden ennakointiin

 

Master-tutkinnolla uusia mahdollisuuksia uralla etenemiseen

Ammattikorkeakoulussa suoritettu Master-tason tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, kuten esimerkiksi yliopistossa suoritetut maisteritutkinnot. Molemmat antavat pääsääntöisesti saman pätevyyden muun muassa julkisiin virkoihin haettaessa. Turun AMK:n Master Schoolin koulutuksissa voi kehittää osaamistaan esimies- ja johtamistehtävissä tai syventyä oman erityisalan asiantuntijuuteen. Leadership Excellence -polun koulutuksissa keskitytään johtamiseen valitusta näkökulmasta, vaihtoehtoja on tarjolla aina palvelumuotoilusta teknologiaosaamisen johtamiseen. Professional Excellence -polun asiantuntijakoulutukset tarjoavat mahdollisuuden syventyä niin bio- ja kemiantekniikkaan, gerontologiseen asiantuntijuuteen kuin esimerkiksi taiteen uusiin konteksteihin.

Tutustu opiskelijatarinoihin:

Halu palata esimies- ja johtotehtäviin motivoi Raikkoa tekniikan alan jatko-opintoihin

Master-opintojen myötä Nina siirtyi kliinisestä hoitotyöstä laatu- ja kehittämistehtäviin

 

Turun AMK:n Master School kokoaa yhteen eri alojen asiantuntijat

Verkostoituminen eri alojen asiantuntijoiden kanssa on Master-opinnoissa isossa roolissa. Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelee yli tuhat tekniikan, talouden, terveyden ja hyvinvoinnin sekä media- ja kulttuurialan ammattilaista. Opiskelijat nostavat usein yhdeksi opintojen mieleenpainuvimmista kokemuksista monialaiset ja uusia näkökulmia avaavat keskustelut opiskelutovereiden kanssa. 

Tutustu opiskelijatarinoihin:

Taitelija-kehittäjä Krista nostaa kollegiaaliset keskustelut ja isojen ammatillisten aiheiden äärelle syventymisen merkittäväksi osaksi omia opintojaan

Timo, insinööri (ylempi AMK), huomasi opintojen aikana, miten eri alojen ammattilaiset painivat usein samojen haasteiden parissa

 

Hae opiskelemaan syksyn yhteishaussa

Osaksi Master School -yhteisöä voit hakea syksyn yhteishaussa 2. – 16.9.2020. Opinnot alkavat tammikuussa 2021 ja kestävät koulutuksesta riippuen n. 1,5 – 2 vuotta.