Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 25.9.2023

Opiskelijat ideoivat innostavan tapahtuman ikääntyneille – SuperSenioreista vinkkejä hyvinvoivaan arkeen

Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat kutsuvat kaksipäiväisen terveystapahtuman pariin. SuperSeniorit tarjoaa konkreettista tietoa arjen hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ikäihmisille ja heidän läheisilleen.

SuperSeniorit-tapahtuma valtaa kauppakeskus Hansakorttelin torstaina 28. syyskuuta. Seuraavana päivänä perjantaina terveyttä edistävää ohjelmaa on luvassa Kupittaan kampuksella Turun ammattikorkeakoulun tiloissa, Joukahaisenkatu 3.

– Haluamme, että mahdollisimman moni sosiaali- ja terveysalan opiskelijamme saa kosketuspintaa seniorityöhön ja osaa tarvittaessa kertoa alueemme palveluista, lehtori Annika Luomala kertoo.  

SuperSenioreita on järjestetty jo vuodesta 2016. Järjestäjät ovat huomanneet, että suositulla tapahtumalla on aito tarve osallistujiensa keskuudessa.  

– SuperSeniorioreilla on arvokas tarkoitus. Se on onnistuttu pitämään myös korona-aikana, tosin virtuaalisesti. Seniorit ja heidän läheisensä ansaitsevat tapahtuman, jossa on sekä hauskaa että hyödyllistä sisältöä, Luomala iloitsee. 

Tämän vuoden tapahtuman avaa Turun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Maaskola Hansakorttelissa torstaina 28.9. kello 9 alkaen. Lisäksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen vanhusneuvoston sekä Terveystalon edustajat esittäytyvät ja antavat vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseen.  

SuperSeniorit Turussa 28.–29.9.2023

Torstaina 28.9. klo 9–14 Hansakorttelissa ja perjantaina 29.9. klo 10–12 ja 13–15 ICT-Cityssä, Joukahaisenkatu 3. Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Sun hyvä elämä -palvelut hyvinvointisi tukena

Tarjoamme fysio- ja toimintaterapiapalveluja, laboratoriotutkimuksia, kuntotestauksia sekä liikuntaa ja toimintakykyä ylläpitävää ohjausta. Valikoimassa on lisäksi suun terveydenhuollon palveluja sekä esteettömän ja turvallisen asumisen neuvontaa.