Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 3.10.2023

SuperSeniorit toi hyvinvointia ja osallisuutta arkeen

Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat toteuttivat innostavan tapahtuman senioreille ja heidän läheisilleen. Kiitos järjestäjille, osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Pop-up-pisteet ja toimintatuokiot täyttivät Hansakorttelin ja ICT-Cityn kaksipäiväisessä tapahtumassa 28.–29. syyskuuta. Mukaan mahtui monia lämminhenkisiä kohtaamisia sekä informatiivisia tietoiskuja ja puheenvuoroja.

– Haluamme, että mahdollisimman moni opiskelijamme saa kosketuspintaa seniorityöhön. Seniorit ja heidän läheisensä ansaitsevat tapahtuman, jossa on sekä hauskaa että hyödyllistä sisältöä, lehtori Annika Luomala luonnehti tapahtumaa, jota on järjestetty jo vuodesta 2016.

Tällä kertaa SuperSeniorit avasi Turun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Maaskola. Lisäksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen vanhusneuvoston sekä Terveystalon edustajat antoivat vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseen.  

Arvokas vanhuus -tutkimusryhmä järjesti verkostoitumistilaisuuden SuperSenioreiden yhteydessä. Vilkas keskustelu viritti uusiin hankeideoihin ja yhteistyömalleihin. Tutkimusryhmä muun muassa kehittää gerontologisen hoitotyön koulutusta sekä alan veto- ja pitovoimaa.
 

Tunnelmapaloja vuoden 2023 SuperSenioreista