Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.2.2024

Jere Kaasinen voittoon GSEA-yrittäjyyskilpailussa älykotitekniikkaa kehittävällä yritysidealla

Turun AMK:n liiketalouden opiskelija Jere Kaasinen nappasi GSEA-yrittäjyyskilpailun voiton Turussa 31.1.2024 pidetyssä kansallisen vaiheen kilpailussa. Kaasisen yritys on kehittänyt kodin älykkääseen ohjaukseen liittyvää tekniikkaa.

Global Student Entrepreneur Awards eli GSEA on korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille suunnattu opiskelijayrittäjyyskilpailu. Kilpailuun voi osallistua opiskelijayrittäjä, jolla on ollut liiketoimintaa opiskelujen ohella vähintään puoli vuotta sekä liikevaihtoa tai ulkopuolista rahoitusta. Opiskelijoiden on oltava 18–30-vuotiaita.

Kilpailussa opiskelijat esittelevät yritysideaansa tuomaristolle kansallisissa, maanosa- ja maailmanlaajuisissa kilpailuissa. Tuomaristo arvioi kilpailijoiden esiintymistä ja liikeideaa. Opiskelijayrittäjälle kilpailu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden arvioida, kehittää ja saada palautetta omasta yrittäjyydestään ja liiketoiminnastaan.

Kilpailua tuomaroivat tänä vuonna Turun Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Rantanen, SparkUp Community Manager Johanna Johansson Turku Science Parkista sekä Lauri Koittola Boost Turusta. 

Kansallisen kilpailun voittaja Jere Kaasinen suuntaa seuraavalle tasolle kansainväliseen kilpailuun yrityskonseptillaan.

Kilpailun muita osallistujia olivat Matias Toivola henkilöstöhallinnan toiminnanohjausjärjestelmään liittyvällä yritysideallaan, Eetu Runonen sisätilojen vertikaaliviljelykonseptilla, Elisabeth Mattsson puutarha-alan ja luonnonmateriaalien yrityksellä sekä Niki Granqvist kylmäallas-yritysidealla.