Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2024
Digitaidot tehokäyttöön

Digitaidot tehokäyttöön

Kyseessä on rahoittajan suosituksen mukaisesti Digitaidot – Digitaidoilla tiedolla johtamiseen -hankkeen ns. lisärahoitus- ja jatkoaikahanke, joka rahoitusteknisesti on tehtävä uuden hankkeen avulla. Hankesuunnitelma perustuu Digitaidot-hankkeessa saavutettuihin tuloksiin ja kokemuksiin. 

Hankkeessa jatketaan yksinyrittäjien ja mikroyrityksissä töissä olevien henkilöiden (matkailu-, kulttuuri-, liikunta-, hyvinvointialat) digitaalisten valmiuksien, erityisesti tiedotus-, mainonta- ja julkaisuosaamisen kehittämistä, ja samalla kustannustehokkaiden verkkopohjaisten ratkaisujen käyttöönottoa.

Hanke järjestää paljon lyhytkestoisia koulutustilaisuuksia (esimerkiksi kanavien valinta, mainosbudjetin optimointi, kampanja-alustat) hankkeen kohderyhmälle ja varmistaa koulutuksiin kuuluvien työpajojen kautta, että oppi myös otetaan käyttöön. 
Hanke tuottaa koulutusmateriaalia, jolla on myös laajempaa kiinnostavuutta ja merkitystä kohderyhmään kuuluville yrityksille. Materiaali sijoitetaan hankkeen kotisivuille. 

Hanke toteuttaa yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien, paikallisten yrittäjäjärjestöjen ja yritysneuvojien kanssa DigiRoadshow -kiertueen maakunnan alueella, jonka avulla osallistujat saavat tilaisuuksissa konkreettista uutta tietoa sekä apua digipulmiin, sekä DigiMatchmaking-tilaisuuden, jolla tavoitellaan pidemmän aikavälin hyötyjä hankkeen kohderyhmälle.
 

ESR-ja-vipuvoimaa.png
Digitaidot_tehokäyttöön_logo.png