Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2024
Diversi-Date

Diversi-Date

Luovia ja innovatiivisia menetelmiä kansainvälisessä foorumissa

Diversi-Date luo kansainvälisen foorumin, jossa luova ja taiteellinen sektori, toisen asteen oppilaitokset ja ammattikorkeakoulut kehittävät yhdessä luovia ja innovatiivisia menetelmiä, jotka soveltuvat haastavaan ja digitalisoituvaan yhteiskunnalliseen kontekstiin. 

Kohderyhmät ja päätavoitteet:

  • Oppilaat/nuoret: oppivat soveltamaan luovia ja digitaalisia menetelmiä, oppivat selviytymään sosiaalisista riskeistä, vahvistavat heidän sietokykyään, kansalaistaitojaan ja tietoisuutta eurooppalaisista arvoista.
  • Opiskelijat ja opettajat: vahvistavat kansalaistaitoja ja kulttuurisesti herkän ja osallistavan ryhmätyöskentelyn osaamista luovia menetelmiä soveltaen.
  • Luovat kumppanit: Innovoi, soveltaa ja jakaa menetelmiä vuorovaikutuksessa koulujen, korkeakoulujen ja muiden luovien kumppaneiden kanssa paikallisesti ja kansainvälisesti. 

Diversi-Date-moninaisuustreffit 5.4.2023

EduCityssä (Joukahaisenkatu 7, Turku)

>> Ohjelma (pdf)

Yhdenvertaisesti erilaisia yhdessä – Menetelmäkansio moninaisuuden kohtaamisen tueksi yläkoulussa

diversidate julkaisu.jpg

Diversi-Date-hankkeen ensimmäinen julkaisu on ilmestynyt. Julkaisuun on koottu erilaisia toiminnallisia ja luovia harjoituksia, joilla moninaisuutta voi opetella kohtaamaan ja ymmärtämään yläkouluissa. Julkaisuun valitut harjoitukset soveltuvat opettajien ja koulukuraattoreiden työhön.  

Julkaisun ovat tehneet sosionomiopiskelijat Sanna Engström ja Saara Jaatinen osana opinnäytetyötään: Yhdenvertaisesti erilaisia yhdessä, joka löytyy Theseuksesta. Opinnäytetyö on laadittu yhteistyössä Ruskon kunnan koulujen kanssa ja yliopettaja Outi Linnossuon ohjauksessa. Graafisen ilmeen ja taiton on tehnyt kuvittaja, graafinen suunnittelija ja palvelumuotoilija Jenny Wiik.

Tutustu:

logosbeneficaireserasmusright_en_1.jpg
Diversi-Date-Logo-plus-erasmus.jpg