Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 9.4.2021
KEMUSOTE - Kevytyrittäjyys ja muutoskyvykkyys sote-alan toimintaedellytysten sekä työhyvinvoinnin edistäjänä

KEMUSOTE - Kevytyrittäjyys ja muutoskyvykkyys sote-alan toimintaedellytysten sekä työhyvinvoinnin edistäjänä

KEMUSOTE - Kevytyrittäjyys ja muutoskyvykkyys sote-alan toimintaedellytysten sekä työhyvinvoinnin edistäjänä -hankkeen tavoitteena on vahvistaa kevytyrittäjien ja yhteiskunnallisten yrittäjien toimintaedellytyksiä, muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia sekä työurien pidentämistä sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Lisäksi hanke tuottaa tietoa ikääntyneille palveluita tuottavien yhteiskunnallisten yritysten erityispiirteitä huomioivien palvelukonseptien kehittämiseen ja osuuskuntatoimintamallin soveltuvuudesta ensisijaisesti haja-asutusalueiden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisessä. Näin ollen edistetään markkinoiden toimivuutta ja monituottajuuden syntymistä valtakunnallisesti.

Lisäksi erityishuomiota kiinnitetään kevytyrittäjien ja yhteiskunnallisten yritysten henkilökunnan työssä jaksamiseen ja pysymiseen sekä ennenaikaisten eläköitymisten ehkäisyyn. Hankkeen uutuusarvo liittyy hankkeen kohderyhmiin (kevytyrittäjyys, osuuskuntamalli, yhteiskunnalliset yritykset), jotka edustavat Euroopassa nousevia työllistymisen trendejä

Tapahtumat

KEMUSOTE-hankkeessa järjestetään kaksi verkkotyöpajaa, joiden tavoitteena on nostaa esiin saaristossa toimivien sote-/hyvinvointialan yrittäjien tarpeita sekä osuuskuntatoiminnan mahdollisuuksia.

KEMUSOTE-työpaja 18.3.2021

Toimitko yrittäjänä sote- tai hyvinvointialalla saaristossa? Oletko ajatellut yrittäjyyttä mahdollisuutena? Osallistu työpajaan keskustelemaan muiden sote- ja hyvinvointialan yrittäjien kanssa. Tutustu ohjelmaan:  Työpaja torstaina 18.3. klo 14-16.30
Ilmoittaudu mukaan 12.3. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/8E1EA8002A1A190F

KEMUSOTE-työpaja 25.3.2021

Oletko kunnallinen sote-toimija, palvelujen hankkija tai vastuussa sote-palvelujen saatavuudesta saaristoalueella? Työpajassa pääset keskustelemaan mahdollisuuksista tuottaa palveluja osuustoimintamallilla. Tutustu ohjelmaan: Työpaja torstaina 25.3.2021 klo 9-11.30
Ilmoittaudu 19.3. mennessä: https://forms.gle/ix216bgn8yEeyWMn8    

Työpajojen videomateriaalia

Verkkovälitteisesten innovaatio-työpajojen videoilla Marjo Mikkolan, Sote osuuskunta Pirkanmaa ja Petri Sipilän, Sote osuuskunta Suomi, työpajojen alustukset:
Katso videot

 

 

 

 

Tapahtumamateriaalit

Verkostotyöpaja 23.10.2020

Osuuskuntatoiminnan mahdollisuuksista tuottaa hyvinvointi- ja sote-palvelut Turun saaristoon ja haja-asutusalueille materiaalit:
Anneli Pahta
Petri Sipilä
Päivi Rautava
Terhi Tevameri
Ulla Teppo