Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 5.3.2024
Simply4Emotions - Simulation Games for health professionals to develop skills for their emotional self-regulation

Simply4Emotions - Simulation Games for health professionals to develop skills for their emotional self-regulation

Simply4Emotions -hankkeessa kehitetään, pilotoidaan ja implementoidaaan simulaatiopeli, jonka avulla terveyden ja sosiaalityön alalla työskentelevät voivat oppia emotionaalista itsesäätelyä. Hanke toteutetaan monikansallisessa työryhmässä, johon kuuluu partnereita Suomen lisäksi Irlannista, Saksasta, Kreikasta ja Italiasta. 

Terveyden ja sosiaalityön ammattilaiset työskentelevät vaativissa ympäristöissä ja tilanteissa, kuten aggressiivisten potilaiden kanssa tai saattohoidossa. Nämä tilanteet vaativat paljon tunteiden säätelytaitoja. Esimerkiksi negatiivisten tuntemusten oikeanlainen hallinta on tärkeää, kun työskennellään vaikeiden potilastilanteiden parissa, monella ammattilaisella nämä taidot ovat kuitenkin vähäiset. Tästä syystä hankkeessa kehitetään digitaalinen ja fyysinen peli, joka mahdollistaa monimutkaisten tilanteiden ja konfliktissa toimimisen simuloinnin.

Hankkeessa kehitetään pelissä tarvittava materiaali ja ohjekirjat jotka käännetään kaikille mukana olevien yhteystyökumppaneiden kielille.

Euroopan unionin osarahoittama.jpg