Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.11.2023
Säteilevä Kampus

Säteilevä Kampus

Tekijä(t): Rantala Nina, Haapala Satu, Haapasalo Minna, Konsell Outi & Salakari Minna

ISBN: 978-952-216-828-3

Raportteja 294

62 s., 2023

Säteilevä Kampus -julkaisu on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet luovuudesta työssä, taiteilijan työskentelystä osana työyhteisöä sekä taiteilijan työnkuvan laajentumisesta ja kosketuspintojen löytymisestä eri alojen kanssa.

Julkaisu vastaa kysymykseen, miksi luovuuden pohtiminen työssä on tärkeää. Luovuus edellyttää tilaa ja vapautta ympärilleen toteutuakseen, ja se on olemassa niin yksilöissä kuin yhteisössä. Luovuus auttaa ihmistä näkemään vaihtoehtojen horisontin, mahdollistaa valinnat ja oman toimijuuden vahvistumisen. Ihminen näkee itsensä sekä tulee näkyväksi ja nähdyksi myös muille.

Julkaisussa kuvataan työyhteisötaiteilijan ja työyhteisön käymää vuoropuhelua. Se sisältää muun muassa työyhteisötaiteilijan muistiinpanoja luovuuslaboratoriosta sekä loppupäätelmiä työntekijöiden esittämistä ajatuksista luovuudesta.

(pdf-tiedosto, 19.02 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.