Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.12.2020
Suunta kohti osallisuutta ja oivalluksia. RUORI2 – uutta suuntaa terveyteen, työ- ja toimintakykyyn

Suunta kohti osallisuutta ja oivalluksia. RUORI2 – uutta suuntaa terveyteen, työ- ja toimintakykyyn

Tekijä(t): Ritva Laaksonen-Heikkilä, Irmeli Leino & Johanna Kurtti

ISBN: 9789522167187 (painettu)

ISBN: 9789522167194 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun raportteja 257

47 s., 2019

Suunta kohti osallisuutta ja oivalluksia -julkaisu kuvaa toimintaa, jossa tavoitteena oli työttömien osallisuuden lisääminen palvelumuotoilun menetelmin.

Tässä julkaisussa esitellään haastattelujen ja työpajojen tuloksia sekä sitä, miten palvelumuotoilun työkalujen avulla voidaan lisätä asiakasymmärrystä ja visualisoida työttömien tilanteita. Lisäksi kuvataan, miten yhteissuunnittelun työpajojen avulla voidaan yhdessä voimavarat ja kokemukset yhdistäen kehittää palveluja. Julkaisu antaa vinkkejä ja esimerkkejä työttömien tilanteista ja tarpeista, osallisuuden vahvistamisesta ja palvelumuotoilun hyödyntämisestä.

Myöhemmin julkaistaan käsikirja työttömien kanssa työskenteleville toimijoille. Käsikirja antaa työkaluja ja vinkkejä työttömien terveyden, työ- ja toimintakyvyn edistämiseksi. RUORI2-hankkeessa käsikirja ilmestyy kesällä 2019.

(pdf-tiedosto, 5,51 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.