Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.5.2024
Tradenomi (AMK), liiketalous (Salo)

Tradenomi (AMK), liiketalous (Salo)

Monimuotokoulutus, Salo

Liiketalouden tradenomikoulutuksesta valmistuu monipuolisia liiketoimintaosaajia ja työelämän kehittäjiä. Tradenomina (AMK) voit työllistyä erilaisiin ja monipuolisiin liiketalouden asiantuntija-, kehittämis-, johto- ja esimiestehtäviin tai yrittäjäksi. 

Monimuotokoulutus on suunnattu erityisesti useamman vuoden työkokemuksen omaaville ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä työssään tai etsivät uusia uramahdollisuuksia.

Tutkinnon ydinosaamisen muodostavat yritysten ja organisaatioiden toiminta ja sen kehittäminen. Koulutuksessa korostuvat myös asiakas-, talous-, työyhteisö- ja kansainvälisyysosaaminen.

Opiskellessasi Salo IoT Campuksella olet siellä, missä tapahtuu. Ainutlaatuinen Salo IoT Campus muodostaa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisön, joka rakentaa älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita saman katon alla. 

Osaamispolkuna myynti ja markkinointi

Opintojen alkuvaiheessa perehdyt liiketoiminnan perusteisiin ja alalla tarvittaviin viestintä- ja kielitaitoihin sekä verkostomaisen toiminnan edellyttämiin valmiuksiin. Opintojen edetessä syvennyt liiketalouden keskeisiin osaamisalueisiin, joita ovat asiakasosaaminen, talousosaaminen, työyhteisöosaaminen, kansainvälisyysosaaminen ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-osaaminen. Syventävänä osaamispolkuna koulutuksessa on myynti ja markkinointi.

Tutkintoon sisältyy lisäksi harjoittelua, vapaasti valittavia opintoja ja opinnäytetyö. Näiden avulla täydennät omaa henkilökohtaista oppimisuunnitelmaasi ja syvennät ammatillista suuntautumistasi. 

Monimuotokoulutuksessa opinnot sisältävät lähijaksoja sekä etäopiskelua. Lähipäiviä on keskimäärin kaksi kuukaudessa (maanantaisin ja tiistaisin klo 8-18 välillä). Lähipäiviin edellytetään osallistumista. Suurin osa opinnoista tehdään etäopiskeluna. Itsenäisen työskentelyn lisäksi opintoihin saattaa kuulua pienryhmätapaamisia myös ilta- tai viikonloppuaikaan. 

Hae yhteishaussa

Voit hakea koulutukseen korkeakoulujen yhteishaussa. Seuraava yhteishaku koulutukseen on:

  • syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023 klo 15.00

Hakeminen tapahtuu Opintopolussa. Opintopolusta löydät mm. tarkempaa tietoa koulutuksesta sekä hakulomakkeen.

Yhteishaussa opiskelijat valitaan todistusvalinnan ja/tai AMK-valintakokeen perusteella. Opiskelijavalinnat -sivulta löydät lisätietoa valintatavoista. 

Hae polkuopintoihin

Voit hakeutua opiskelemaan myös avoimen AMK:n väylän kautta suorittamalla ensin opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Avoimen AMK:n polkuopinnoissa opiskelet ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijaryhmän kanssa. Kun olet suorittanut riittävän määrän opintopisteitä polkuopinnoissa, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMK:n väylähaussa ja jatkaa opintojasi keskeytyksettä saman ryhmän kanssa. Opiskelu avoimessa AMK:ssa on maksullista.

Seuraava haku koulutuksen polkuopintoihin on 

  • syksyn polkuopintohaku 23.11.-7.12.2023

Suomenkielisten polkuopintojen hakijoilta, joiden koulusivistyskieli on muu kuin suomi, edellytetään todistusta kielitaidosta. Katso tarkemmat ohjeet kielitaidon todistamisesta polkuopintohaussa.
Voit osoittaa kielitaitosi osallistumalla Suomen kielen näyttökokeita järjestetään keväisin ja syksyisin, löydät tarkemmat aikataulut edellä olevasta linkistä. Näyttökokeet järjestetään Turun AMK:n Kupittaan kampuksella.