Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 6.8.2015
Yhteishaku 2015, #omavalinta

Lisähaku 13.-18.8.2015

Lisähaun tarkoituksena on tarjota mahdollisimman monelle halukkaalle opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa. Lisäksi lisähaku palvelee niitä hakijoita, jotka eivät saaneet opiskelupaikkaa varsinaisissa yhteishauissa. Lisähaussa on mukana sellaisia koulutuksia, mihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja kevään yhteishaussa.

Lisähaussa haetaan kuten yhteishaussa, eli Opintopolussa täytettävällä hakulomakkeella. Lisähakuun kuuluu valintakoe ja osassa koulutuksia on myös ennakkotehtävä. Lisähaussa olevat hakukohteet eivät ole valintakoeyhteistyössä ja valintakoetulosta / ennakkotehtävää ei pisteytetä. Arviointi tapahtuu hyväksytty/hylätty -asteikolla. Opinnot alkavat elo-syyskuussa.

Tämän hetkisen tiedon mukaan Turun AMK:ssa on lisähaussa seuraavat koulutukset:

Tarkemmat ohjeet ja aikataulut löydät lisähaussa olevien koulutusten sivuilta. Lisähakuun liittyvät tiedot tarkentuvat vielä mahdollisesti heinä-elokuun aikana.

HUOM! Alkuperäisestä tiedosta poiketen Information Technology ei ole mukana lisähaussa, koska aloitusryhmä saadaan täyteen.

Kevään 2015 yhteishaun tulokset

Kevään 2015 yhteishaun valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 3.7.2015. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 17.7. klo 15:00 mennessä. Varasijoilta hyväksyminen päättyy viimeistään 12.8. klo 15:00.

Avoimen AMK:n polkuopinnot

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Avoimessa AMK:ssa voit suorittaa ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijoiden ryhmän mukana ns. polkuopintoina. Suoritettuasi 60 op voit hakea avoimen AMK:n erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Polkuopinnot maksavat 250 € / lukuvuosi. Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa 11.8.2015 klo 9:00. Polkuopinnot ovat hyvin suosittuja, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea. Tutustu tarjontaamme ja lue lisää avoimen AMK:n sivuilta.

Syksyn yhteishaku 8.-22.9.2015

Syksyn yhteishaussa on tarjolla yhteensä 11 hakukohdetta: tekniikan alalta konetekniikan koulutus sekä sosiaali- ja terveysalalta yhdeksän eri AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja yksi YAMK-koulutus. Tutustu syksyn yhteishaun tarjontaan täällä.