Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.9.2022

Turun Tuomiopäivä yhteistyöllä saavutettiin kaikki tavoitteet

Sunnuntaihölkän voi ymmärtää monella tavalla. Yhdelle se voi tarkoittaa kevyttä juoksulenkkiä metsämaastossa, toiselle Burpee-hyppyjä ja raskaiden kelkkalaattojen vetämistä nurmikentän halki. Turun AMK oli näyttävästi mukana Turun Tuomiopäivä- tapahtumassa, muun muassa omalla lajillaan ”Sunnuntaihölkäl”.

Fysioterapiaopiskelijat testaamassa ponnistus- ja puristusvoimaa

Turun Tuomiopäivä on Crossfit-lisensoitu tapahtuma, joka järjestetään Turun Urheilupuistossa. Tapahtuma yhdistää kolmeksi päiväksi yli 3 000 liikunnasta ja urheilusta kiinnostunutta crossfitharrastajaa ja ammattilaista. Täyden katsomon lisäksi tapahtuma tavoittaa lähes 45 000 uniikkia livestream-katsojaa.

Turun AMK oli ensimmäistä kertaa tapahtumassa mukana yhteistyö- ja lajikumppanina. Sunnuntaihölkäl -lajin lisäksi Turun AMK:lla oli tapahtumassa oma esittelypiste. Fysioterapiaopiskelijoiden promoamalla pisteellä oli viikonloppuna jatkuva kuhina. 

Moni halusi testata ponnistus- tai puristusvoimansa Turun AMK:n Liikuntalaboratorion tarjoamilla laitteilla. Pisteen toiminnallisuuden suunnittelusta vastasivat Turun AMK:n toisen ja kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelijat. 

–Tosi onnistunut konsepti, toteaa Samuli Henriksson. Tässä on käynyt esimerkiksi kyynärpäävammoista kärsiviä urheilijoita testaamassa puristusvoimaansa. Olemme voineet neuvoa ja ohjeistaa heitä jatkohoidon suhteen. 

Lauantai olikin hektinen päivä. Turun AMK:n pisteelle muodostui hetkittäin pieniä jonojakin. 

–Ihan mahtavaa, että päästiin mukaan toteuttamaan pistettä, kertovat Liisa Heino ja Jade Kotilainen. –Tapahtumassa korostuu yhteisöllisyys. Ihmisiä vetää yhteen liikunta ja liikunnan ilo. On voitu jutella meidän pisteellä lajista kuin lajista. 
 

Kuvassa urheilijat kiipeävät köysiä pitkin
Uheilijoiden goody bageihin sujautettiin muun muassa jatkuvaan oppimiseen kannustava käyntikortti.

Liikuntalaboratorion mainosvideolla lähes 45 000 uniikkia katsojaa

Turun AMK:n Liikuntalaboratorio oli näyttävästi mukana neljättä kertaa järjestetyssä Turun Tuomiopäivässä. Tapahtuma tavoittaa urheilusta ja etenkin Crossfit-lajista kiinnostuneita aktiiviliikkujia. 

–Tuomiopäivä on loistava yhteistyökumppani Liiikuntalaboratoriolle ja muille  Sun hyvä elämä -palveluille, kertoo viestintäsuunnittelija Aino Alastalo

Tapahtumanäkyvyys ja promootio ovat suosittuja palveluiden markkinointikeinoja. Tapahtumissa on yleensä tarkkaan rajattu kohdeyleisö, joka on jo valmiiksi kiinnostunut alan palveluista ja ilmiöistä. Turun Tuomiopäivä onkin saavuttanut suuren suosion yhteisönsä sisällä. 

–Tuomiopäivän kaltaisen tapahtuman kanavissa näkyminen kannattaa. Pelkästään Tuomiopäivän somekanavien sisällöillä tavoittaa yli 132 000 ihmistä. Harkittujen ja näyttävien yhteissisältöjen avulla saamme palveluitamme juuri oikean kohdeyleisön tietoisuuteen, painottaa Alastalo

Varsinaisen tapahtumanäkyvyyden – goody bag -tuotteiden, tapahtumapisteen, bannereiden ja beach flagien lisäksi – Turun AMK:n Liikuntalaboratorion mainosvideon näki ISTV:n Ruutu-palvelussa lähes 45 000 uniikkia katsojaa

Vuosi vuodelta kasvava Turun Tuomiopäivä tähtää kansainväliseksi urheilutapahtumaksi.
–Tällaisten ammattimaisesti järjestettyjen, rohkeaa ja kiinnostavaa sisältöä tuottavien tapahtumien kanssa on antoisaa tehdä yhteistyötä, kiittelee Aino Alastalo Turun Tuomiopäivän järjestäjiä.