Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 31.12.2020

Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta – kevään kurssit haussa nyt

Avoin AMK tarjoaa osaamista kaikille, jotka haluavat oppia uutta. Kevään 2021 opintotarjonnassa on suuri määrä kiinnostavia kaikille avoimia kursseja. Kurssit ovat avoimia kaikille välivuoden viettäjistä täsmäosaamista hankkiviin asiantuntijoihin.

Poimintoja kevään kursseista

Lisäksi suuri määrä muita kursseja nykytaiteen kursseista ja 3D-mallinnuksesta aina terveysalan johtamisosaamiseen.

Mikä Avoin AMK?

Avoimessa AMK:ssa opiskelu on avointa kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Osa opiskelijoista opiskelee harrastuksena tai hankkii uutta osaamista työn ohessa. Toisaalta osalle opinnot toimivat reittinä korkeakouluun ja he opiskelevat suunnitelmissa laajempi kokonaisuus ja tavoitteenaan AMK- tai YAMK-tutkinto. 

Avoimen väylähaun kautta voi hakea suorittamaan tutkintoa Turun AMK:n avoimessa AMK:ssa suoritettujen opintojen perusteella. 

 • Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia
   
 • Opinnot maksavat 15€/opintopiste. Jos haluat opiskella laajemman kokonaisuuden, lukukausimaksu on 200€
   
 • Kevään 2021 Avoimen AMK:n opetus on maksutonta lomautetuille ja työttömille koronaviruspandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi. Todistus lomautuksesta tai työttömyydestä toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lue lisää.
   
 • Avoimen AMK:n opinnot ovat vuoden 2021 alusta alkaen maksuttomia 1.1.2019 jälkeen valmistuneille Turun AMK:n alumneille. Lue lisää.
   
 • Tutustu Avoimessa AMK:ssa opiskeluun

Tervetuloa oppimaan uutta.